Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123

RSS

 Vuosi 2019 ja katsaus menneeseen vuoteen
11.01.2019 14:11 | Minna

 Kylläpäs aika menee nopeasti. Tässä vielä pieni katsaus menneeseen vuoteen.

Vuonna 2018 kävimme muutamissa näyttelyissä ja Topi saavutti hienosti FI MVA-tittelin ollen Oulun KV näyttelyssä ROP saaden myös viimeisen SERTin ja CACIBin. Tuomari tykästyi kovasti ja antoi kyllä todella hienon arvostelun. Sen jälkeen Topi päättikin heittäytyä lomatunnelmiin tiputtaen turkkinsa.

Napin kanssa kävimme myös keväällä muutamissä näyttelyissä ennen täydellistä karvan vaihtoa. Nappi oli myös mukana Erkkari-reissulla, jossa kävimme katselemassa ja haistelemassa erkkaritunnelmaa. Ja todella tyylikkäästä ja elegantisti Nappi reussussa käyttäytyikin vastoin kaikkia odotuksia :)  Mukava oli tavata ihania japsi-ihmisiä, vaikka erkkarin tunnelma ja kokonaisuus hieman jotain yllätystä olisvat kaivanneetkin. Kovin moni kertoi jo etukäteen, ettei erkkari kiinnosta, koska tulokset ovat jo tiedossa. Ja näinhän se asia olikin. Mutta onneksi sentään muutamia kivoja ylläreitä mahtui joukkoon :)

Muisssa harrastusjutuissa on mennyt myös ihan kivasti. Venla harrasteli Topi kanssa agilityä loppukesään saakka. Siinäpä olisi ollut mahtava pari ihan kisoihin saakka! Venlan muut harrastukset vievät kuitenkin liikaa vapaa-aikaa ja niimpä olen itse yrittänyt jatkaa Topin kanssa agilityä ja siinähän riittää mammalle hommaa. Tavoitteena kuluvalle vuodelle olisi kuitenkin jotain kokeilla, jos ei ihan virallisesti niin epiksissä ainakin.

On ollut ilo seurata kahden pentueen kasvamista ja kuulumisia. Ja olen todella iloinen, kuinka ihanat perheet kaikki pennut ovat saaneetkaan ja kuinka rakastettuja lemmikkejä ovat. Kiitos teille kaikille ihanille perheille ja kiitos yhteydenpidosta ja kuulumisista! Useamman kasvatin elämää voi seurata myös somessa :)

Alkanut vuosi tuo mukanaan ihan uusia juttuja. Tällä hetkellä odottelemme Napin juoksua ja saadaanko tulosta aikaiseksi. Suunnitelmia on hiottu ja myös varasuunnitelmia. Katsotaan miten käy :)

Todennäköisesti vuosi tuo tullessaan myös luopumista. Pepi on jo 12-vuotias, mutta jossain vaiheessa on aika tehdä lopullinen päätös. Vielä köpöttelee mummolan pihamailla, mutta vanhuus näkyy.

Toivotan kaikille onnellista ja mukavaa koiramaista vuoden jatkoa! Ollaan kuulolla :)


 - Minna


Kommentti

Kirjoittaja

Sähköposti

Kotisivut

Roskapostisuojaus: Paljonko on kuusi plus kahdeksan?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)Ei kommentteja
©2020 kennel Minako Shiroi - suntuubi.com